Jobb vezetők, jobb világ

A zsűritagok és az egyik nyertes. Balról jobbra: Greskovits György, Komócsin Laura, dr. Ábrahám László, Risztov Éva és Balatoni József

Jobb vezetők, jobb világ! címmel pályázatot hirdetett a Business Coach Kft. olyan felsővezetőknek, akik pozíciójuk kiemelkedő betöltése mellett mást is tesznek azért, hogy jobb legyen a világ". A pályázat lezárult és szeptember 30-án a New York Kávéház Fehér szalonjában ünnepélyes keretek között átadták a díjakat.Egyre több az olyan sikeres felsővezető, aki amellett, hogy kiemelkedően ellátja munkahelyi feladatait, a vállalati CSR programon túl személyesen is hozzájárul a társadalmi felelősségvállaláshoz. Van, aki fákat ültet, van, aki felkarol egy szegénysorsú gyermeket, van, aki állatokat ment... Szinte végtelen az önzetlen társadalmi akciók sora.

Az első alkalommal meghirdetett „Jobb vezetők, jobb világ!” pályázatra tizenhárman pályáztak, az ország több ismert intézményének vezető beosztású dolgozói.

A 2020. szeptember 30-án, a New York Kávéház Fehér szalonjában ünnepélyes díjátadón négy díjazottat hirdetett ki a zsűri.

XXI. századi csúcsvezetői akadémián való részvételi lehetőséget nyert:

Fogarasi Norbert, a Morgan Stanley Magyarország  ügyvezető igazgatója  és
Hegedűs László,
 a BlackRock Magyarország  HR-igazgatója

XXI. századi csúcsvezetői klubon előadási lehetőséget nyert:
dr. Ábrahám László, a Sensirion Hungary ügyvezető igazgatója  és
Schubauer Krisztina
,a  Hiventures  marketing és kommunikációs Igazgatója

A pályázatok elbírálói:  Komócsin Laura, a pályázat alapítója és a Business Coach Kft. vezetője, Risztov Éva olimpiai bajnok, Balatoni József (Jocó bácsi világa) bestseller ifjúsági regényíró, Nagy Réka, Ökoanyu és Greskovits György, a Milestone Intézet oktatási programvezetője.

A pályázatot  2021-ben is kiírják. addig is 2020. december 1-ig a Mentor Oscar díjra lehet pályázni a https://mentoroscar.hu/ oldalon.