365 üzleti történet

Egy könyv, amelyben az üzlet életre kell…

Ilyen még biztosan nem volt! És egyhamar nem is lesz! 365 magyar cégvezető, menedzser, vállalkozó egy-egy üzleti sztorija egy könyvben! És nem is akármilyen történetek!
Szívet szorító drámák, megdöbbentő fordulatok, frappáns megoldások, különös fejlemények, izgalmas lehetőségek, szerencsés végkifejletek. Az üzletet leginkább számokkal, grafikonokkal, trendekkel szokás jellemezni. Ha emelkednek, akkor minden rendben van. Ha lefelé mutatnak, akkor pánik törhet ki…
Csakhogy a számok mögött emberek vannak, küzdelmek, jó és rossz válaszok, lelkesedések és elkeseredések, csődök, újrakezdések, sírás és nevetés, és sok-sok kreatív, egyedi és nagyon emberi megoldás. Az üzletek mögött ott van maga az élet.
Aki ezt a könyvet elolvassa – vagy csak néhány történetet – színesebbnek, vagy legalábbis változatosabbnak, küzdelmesebbnek tartja majd az üzletemberek világát. Becsülni kezdi – ha idáig nem így lett volna – az emberi teljesítményt, ami szerencsés esetben haszonnal is jár. Üzleti, emberi nyereséggel.
Végezetül egy útmutató az olvasáshoz: minden napra egy történet! Kezdje a napot egy üzleti sztorival. A hétvégére „feltankolhat” a szombat-vasárnapi történetekkel, de akár indíthatja is a hetet a hétvégi „mesék” elolvasásával.
Egy a lényeg: ne hagyjon ki egyet sem! 365 (+1) üzleti történetet egyszerre nehéz elolvasni. Ja, igen… Ez a meglepetés! A könyvben szerepel egy ráadás is, ha az olvasást csak a szökőévben kezdené el…

megrendeles@boomonline.hu