Jelenlegi hely

Valentin nap, Elvis Presley-vel

Polyákné Cseke Judit, a Fair Play Event Kft. tulajdonos ügyvezetője
Polyákné Cseke Judit, a Fair Play Event Kft. tulajdonos ügyvezetője
„Összeült a kreatív csapatunk és még számomra is meglepő ötlettel álltak elő: építsük meg a las vegasi esküvői kápolnát!”

 

Rendezvényszervezéssel foglalkozó cégünk évente több száz családi és felnőtt rendezvényt bonyolít le. A Valentin naphoz kapcsolódva is egyre többet. Ezek közül is egy történet marad örökké emlékezetes.

Abban az évben a Pólus Center keresett meg minket, hogy valami igazán ütős, eredeti rendezvényt szeretnének, mely kitűnik a sok-sok hasonló, rózsaszínszívecskés, lufikat eregető esemény közül. Találjunk ki valami olyat, ami odavonzza az embereket, a szerelmes párokat, életkortól függetlenül is.

Összeült a kreatív csapatunk és még számomra is meglepő ötlettel álltak elő: építsük meg a las vegasi esküvői kápolnát! Adjuk össze a párokat a helyszínen! Rendezzünk olyan ceremóniát, ami ugyan nem hivatalos, de minden egyéb kritériumnak megfelel!
Először kicsit ódzkodtam, mert abszurdnak tűnt az ötlet, de egymást követték a megvalósítás apró részleteire is kiterjedő jobbnál jobb javaslatok. Beindult az agytröszt, és megállíthatatlanul sorolták a megoldásokat, a szükséges kellékeket.  Engem is elkapott a hév.

Hófehér fából megépítettük az esküvői kápolnát. Szerződtettünk esketőnek egy Elvis Presley hasonmást.  Felépítettünk minden berendezést, mely a hely hangulatához szükséges volt. Két öltözőt a „menyasszony” és a „vőlegény” részére. Szinte minden méretben beszereztük a kölcsönözhető hagyományos mennyasszonyi és vőlegényi ruhákat. De akadtak másféle stílusú öltözékek is. Western ruhák, cilinderek, kalapok, sapkák, nyakkendők, sétapálcák, főúri jelmezek, stb.. Voltak öltöztetők, s volt esküvői választható zene vagy 30 féle.
Berendezett széksorok várták a „násznépet”, s minden olyan volt, mintha…
Előkészítve egy tálban sok-sok filléres „aranygyűrű” különböző méretben, melyből válogathattak a „házasulandók”. A házasok a ceremónia után gyönyörű emléklapot is kaptak a nagy eseményről. A nap végén kisorsolhattuk az üzletközpont kereskedői által felajánlott értékes nászajándékokat is. Jó volt a propaganda. Sokan tudtak róla, sokan jöttek érdeklődőként, érdekeltként.

Tódultak a párok, szóltak a választott zenék, Elvis futószalagon esketett… Az ismeretlen nézőközönség, a baráti körök, a „násznép” sírt és tapsolt. A nap vége felé megjelent egy középkorú pár, körülöttük három gyerek. Kicsit bátortalanul kérdezték, hogy nekik is lehet? Tényleg? Kiválasztották a ruhákat, beöltöztek, megszólalt a zene és lassan Elvis elé járultak. Gyerekeik koszorúslányként, fiúként követték őket. A szülők kimondták a „boldogító igent”. A ceremónia végén átölelték egymást és az asszony könnyes szemmel mondta: „Igazi esküvőre sosem volt pénzünk, de most ez gyönyörű volt…!”

Mi is megálltunk egy pillanatra. Mi is elővettük a zsebkendőt. .. Felejthetetlen élménnyel gazdagodtunk.