Jelenlegi hely

Túl az energián

Jamniczky Zsolt, az E.ON Hungária Zrt. igazgatóságának tagja
Jamniczky Zsolt, E.ON, 365 üzleti történet
„Az energetikai piac drasztikus átalakulása közepette, meghallva az ügyfelek hangját, ezek a kérdések merültek fel bennem: vajon át tudjuk-e lépni saját árnyékunkat, és meg tudjuk-e pillantani az új fényeket az alagút végén? Képesek vagyunk-e dinamikus, új ötletekkel előrukkolni?”

 

Az E.ON életében mérföldkő volt a 2017-es év. Végleg felismertük: amellett, hogy áramot és gázt kínálunk, kilowattban mérjük a teljesítményt és üzemeltetjük a hálózatunkat, a teljesen új fogyasztói igényekre is reagálnunk kell. Ráadásul mi abban hiszünk, hogy az igényeket nem csak kiszolgálni kell, hanem formálni, alakítani, és határozottan a jövő felé terelni.

Az energetikai piac drasztikus átalakulása közepette, meghallva az ügyfelek hangját, ezek a kérdések merültek fel bennem: vajon át tudjuk-e lépni saját árnyékunkat, és meg tudjuk-e pillantani az új fényeket az alagút végén? Képesek vagyunk-e dinamikus, új ötletekkel előrukkolni, s ha igen, meg tudjuk-e azokat igényesen valósítani? Bízhatunk-e abban, hogy az ügyfeleink elfogadják tőlünk az új típusú szakértelmet?

Számunkra az E.ON-nál a napnál is világosabbá vált, hogy egy innovatív energetikai szolgáltató nem hagyhatja ki többé sem a szótárából, sem a portfóliójából a környezettudatos, energiahatékony és költségcsökkentő energetikai megoldásokat. Azokat a szolgáltatásokat, amelyek az ügyfelek kényelmét szolgálják, mindezt úgy, hogy közben egy élhetőbb holnapért is tesznek.

Ez az új világ nem csak a vállalatokat, hanem azok vezetőit is kihívások elé állítja. Úgy érzem, soha nem volt ilyen nagy szükség arra, hogy merjek kockázatot vállalni, és a kollégáimat is innovatív gondolkodásra, a megszokott sémáktól, megoldásoktól való elrugaszkodásra sarkalljam. Nélkülözhetetlen, hogy meggyőződéssel fogalmazzam meg az előttünk álló célokat, és hogy az én hitem az új szolgáltatásaink sikerében, a kollégáimnak is ösztönző energiákat adjon.

Egyik legújabb és a modern szükségletekre reflektáló megoldásunk az elektromos autós szolgáltatásunk. Az E-flottával a jövőről felelősségteljesen gondolkodó üzleti partnerek számára kínálunk kulcsrakész megoldást a környezetkímélő közlekedés népszerűsítésére és a költséghatékony üzemeltetésre. Ahhoz, hogy ügyfeleinknek ne legyen más dolguk, mint beülni az autóba, komplex szolgáltatást nyújtunk. Az ügyfél az egész folyamat során csak velünk áll kapcsolatban. Az elektromos autók használatának biztosításán túl teljes körűen ellátjuk az üzemeltetési feladatokat, illetve igény esetén az elektromos autók töltését biztosító töltőállomások kialakítását és üzemeltetését is vállaljuk. 

Univerzális e-mobilitás szolgáltatóként 2018-ban még több üzleti partner számára szeretnénk biztosítani a jövő közlekedését forradalmasító okos és zöld megoldást, az elektromos autózást és az ehhez kapcsolódó kényelmi flottaszolgáltatásokat. Az első tapasztalatok azt igazolják, helyesen tettük, hogy bátran belevágtunk valami újba. Jó úton járunk – csendesen és környezetkímélő módon.

 

Kiemelés: