Jelenlegi hely

Leo varázsolaja

Feller Adrienne, az Adrienne Feller Cosmetics Zrt. alapítója és tulajdonosa
Feller Adrienne, 365 üzleti történet
„Ültünk a váróban, én teli izgalommal, a sírás határán, amikor bejött az egyik óvónő, és azt kérdezte: mi ez a büdös?”

 

A lányom és a fiam születése között 13 év telt el. Mire a fiam óvodába ment, eltűnt a korábbi lazaságom, elég aggódós anyukává váltam. Azt gondoltam, készítek neki egy olyan olajkeveréket, amelyik segíti az elválásunkat, és erősíti az önbizalmát és az immunrendszerét. A legjobb tudásom szerint össze is állítottam, és azt az óvodába indulás előtt két héttel elkezdtük használni. Miközben bekentem vele, mindig dicsértem, hogy milyen klassz és erős fiú.

Az első napon aztán az óvodában nagyon furcsa dolog történt. Ültünk a váróban, én teli izgalommal, a sírás határán, amikor bejött az egyik óvónő, és azt kérdezte: mi ez a büdös? Hiszen megmondta, hogy nem szabad semmilyen WC-illatosítót bevinni. Nem gondoltam, hogy ez ránk vonatkozik, de visszajött, és azt kérdezte: ki hozta be? Ekkor döbbentem rá, hogy ez a mi szagunk. Annak a vietnámi eukaliptusznak az illata, amit erős immunerősítő hatása miatt használtam fel a keverékhez. Te jó ég, gondoltam, a gyerekemet az olaj miatt itt mindenki büdösnek fogja érezni, ráadásul azt a WC-szagosítóhoz fogják hasonlítani!

A fiam már nagyon lelkesen ment volna be a csoportba, de én csak álltam, döbbenten ettől a gondolattól. Aztán átöleltem, és azt mondtam neki: Figyelj csak, Leócskám, most csak körülnéztünk, de szépen hazamegyünk. Odamentem az óvónőhöz, megmondtam neki, hogy mi vagyunk ilyen büdösek, hazamegyünk, és holnap újra jövünk. Nagyon kínos volt, de ennek köszönhetően óriási fordulatot vett a szakmai életem.

Ebéd után lefektettem a fiamat, elővettem az eredeti receptemet, és elhatároztam: olyan immunerősítő és bátorító keveréket készítek neki, amelyik a világ legellenállhatatlanabb illatát hordozza. Elkezdtem számolni, nem érdekelt, mennyibe fog kerülni. Azonos hatóanyagokat használtam, mint először, de más harmóniába rendeztem össze őket. Olyanba, ami pozitív érzést vált ki. Ráébredtem, hogy a termék nem önmagáért való, rendkívül fontos a környezet reagálása! Hiszen ahogy használni kezdjük, parfümként jelenik meg, együtt kell léteznünk vele.

Egész éjjel dolgoztam az új kompozíción, és másnap bekentem vele a fiamat. Ahogy mentünk, mindenki utánunk fordult, és azt kérdezte: mi ez a csodálatos illat? Attól kezdve ő volt az óvodában a finom illatú kisfiú, a dadusok reggelenként beszaladtak, hogy megöleljék. A szülők egyre-másra kértek belőle, nem győztem a kéréseket teljesíteni.

Így került a polcra Leo varázsolaja, és kezdtem el a javában forgalmazott kozmetikumok mellett a gyermektermékek készítését. A „varázsolaj” az egyik legkelendőbb termékünk lett, én pedig azóta a harmónia és az egyensúly egységére törekszem, ahányszor új termék készítésébe fogok.